Fructul dragon

Fructul dragon jpeg

Sau pitaya. Asia cea plină de culoare şi arome îţi dezvăluie încă un secret. O tentaţie care stârneşte fiori, un fruct cu nume de basm cu gust şi textură inegalabile. Important este să aibă o culoare intensă, fără pete, potrivit de tare, asemănător unui kiwi suficient de copt. Cel mai bine este să-l serviţi după ce a stat o oră sau două în frigider. În felul acesta, nu doar îşi intensifică aroma, ci va provoca o explozie de răcoare.

Se taie foarte uşor în două, apoi cu un cuţit sau cu o linguriţă se scoate miezul, se taie felii ori cubuleţe şi se poate servi ca atare, aşezându-le la loc în coajă, pentru mai mult efect. Miezul este alb, foarte cremos, cu multe seminţe, gustul este delicat, dulce, o combinaţie de pară zemoasă şi kiwi bine copt.

Este bine să nu fie combinat cu fructe cu aromă şi gust puternice, pentru că s-ar putea să nu-l mai simţiţi deloc. Este bogat în vitamina C şi antioxidanţi, aşa că l-aţi putea considera un medicament delicios.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg