Gătitul nu a fost niciodată mai distractiv

LDK adv1 v3 linie png

Într-o piaţă a electrocasnicelor dominate de clasicele alb, negru, maro, brandul LDK este o alternativă îndrăzneaţă pentru cine îşi doreşte un spaţiu de gătit modern.

Lansat iniţial doar pentru aparatele de aer condiţionat, datorită calităţii şi a fiabilităţii dovedite în timp, portofoliul s-a dezvoltat, în prezent incluzând aparate frigorifice, aragazuri, cuptoare şi plite incorporabile, storcătoare de fructe şi alte mici electrocasnice de bucătărie.

Aragazurile colorate LDK vor înfrumuseţa orice bucătărie, dându-i un aer modern şi fresh. Unice în România, au o paletă largă de culori, de la roşu, orange, roz şi până la verde, bordo, gri lucios sau auriu.

                                 

image

Astfel, oricine poate deveni propriul său designer şi îşi poate personaliza bucătăria după bunul plac.

Cu aragazurile colorate LDK poţi îmbina designul modern cu tehnologia practică, rezultând un loc unic de gătit pentru tine şi familia ta.

În zilele noastre, familia modernă se întoarce la tradiţii, la ceea ce făceau mamele şi bunicele noastre: gătitul acasă. Din ce în ce mai multe familii pun accent pe o dietă şi o alimentaţie sănătoasă, alimente bio, bogate în nutrienţi, căutând astfel să-şi schimbe stilul de viaţă.

Produsele LDK se adresează celor care consideră că bucătăria este spaţiul unde seara se adună întreaga familie, îşi povestesc întâmplările de peste zi, gătesc împreună şi nu doar spaţiul unde se prepară cafeaua ori un sandwich.

                                   

image

Aragazurile colorate nu sunt recunoscute doar pentru paleta largă de culori ci şi prin calitatea ridicată şi elementele de inovare.

Inginerii LDK sunt mereu în căutare de idei şi soluţii inovatoare şi împreună cu designerii de produs au dezvoltat şi implementat pentru aragazurile LDK cele mai noi tehnologii. Din acest motiv, putem spune că acestea au devenit un accesoriu chic în orice bucătărie şi nu doar un obiect utilitar care să deservească nevoile de bază.

“Când am luat decizia de a crea un brand propriu de electrocasnice am făcut un studiu amănunţit de piaţă şi am constatat că, în percepţia clienţilor, electrocasnicele erau privite strict ca nişte obiecte utilitare de bucătărie. Noi am încercat să reinventăm această piaţă, dând produselor din bucătărie nu doar utilitate, ci şi frumuseţe. Este un demers din respect pentru clienţii noştri care au acum posibilitatea ca în produsele LDK să găsească nu doar un accesoriu utilitar, ci şi un obiect decorativ”, a declarat Eugen Petică, Executive Manager LDK.

GĂTEŞTE ÎN CULORI CU ARAGAZURILE COLORATE LDK

Aragazurile noastre sunt disponibile în următoarele dimensiuni: 50 cm, 60 cm sau 90 cm, aşa că se pot adapta uşor în fiecare spaţiu de gătit.

Sunt disponibile în multiple culori şi variante, în funcţie de necesităţile fiecăruia: pot avea doar funcţiile de bază până la dotarea cu grill, rotisor, aprindere electrică, iluminare cuptor. De asemenea, la cerere, aragazurile se pot dota cu grătare din fontă confecţionate dintr-un material durabil ce rezistă la cele mai înalte temperaturi şi îmbunătăţesc aspectul şi stabilitatea plitei pe gaz.

                                

image

Cele mai noi modele dispun de cea mai nouă tehnologie implementată la aragazurile LDK: cuptor electric, afişaj digital, control touch şi plită pe gaz, avantaje care transformă clasicul aragaz într-o adevărată staţie de lucru. Cu ajutorul convecţiei de ultimă generaţie vei putea găti pentru familia ta ca un bucătar profesionist. Toate modelele LDK beneficiază de siguranţă împotriva stingerii accidentale a flăcării.

Pentru că a investit constant în calitate şi folosesc tehnologii de ultimă generaţie, produsele LDK nu sunt doar frumoase, ci şi foarte fiabile. O arată şi statisticile Tonis Trade de unde rezultă că rata de intrare în service a produselor LDK este de sub un procent, mai mică cu aproximativ 50% decât în cazul oricărui alt brand de electrocasnice de pe piaţa românească. De asemenea, produsele LDK vin cu garanţie standard extinsă la trei ani şi beneficiază de o reţea naţională de service.

www.tonis.ro

www.tonis.ro

www.ldkelectrocasnice.ro

www.ldkelectrocasnice.ro

Facebook: Electrocasnice LDK

Adresa: Bd. Aurel Vlaicu, Nr. 135, Constanta, Jud. Constanta, 900154