Greşeala pe care nu trebuie să o faci ca să-ţi iasă cea mai bună piftie din carne de porc

piftie jpeg

Tradiţionala răcitură de porc sau piftie din carne de porc, aromată cu usturoi, fină şi gustoasă, închegată fără să folosim pliculeţe cu gelatină, nu ar trebui să lipsească de pe masa de Crăciun. O gospodină cu experienţă din Bucureşti ne-a dezvăluit care este greşeala pe care nu trebuie să o facem pentru ca piftia să tremure ademenitor şi invitaţii să o savureze cu cea mai mare plăcere.

Ingrediente:

jumătate de căpăţână de porc 2 „adidaşi“ de porc câteva bucăţi de şorici 2 morcovi (opţional, pentru un gust puţin dulce) rădăcină de ţelină o linguriţă boabe de piper sare 5-6 căţei de usturoi

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro