Icrele te apără de cancer şi de bolile mintale

icre de pastrav jpeg

Icrele, indiferent că vorbim despre cele negre, roşii, portocalii sau albe, ne ajută să ne menţinem sănătoşi. Specialiştii recomandă includerea acestui preparat în dietă şi să consumarea lui o dată pe săptămână.

Icrele sunt o sursă bogată de Omega-3, acizi graşi polinesaturaţi. Ce fac aceşti compuşi? Luptă împotriva a numeroase boli grave precum diabet, ateroscleroză şi displipidemiei.

Icrele conţin din plin şi vitamina A, acid folic, dar şi fosfor, zinc şi potasiu. Din compoziţia acestora nu lipsesc nici vitamina D,B12, retinol, acid ascorbic, niacină şi riboflavin.

Iată de ce boli ne apără icrele: Reduc riscul de cancer de prostată În urma unui studio, s-a demonstrate că persoanele care obişnuiesc să consume icre au un risc de trei ori mai mic de a face cancer de prostată, în comparaţie cu cei care nu au inclus în dieta lor acest aliment.

În acest sens, specialiştii recomandă să consumaţi icre o dată pe săptămână. Atenţie! Acestea nu se mănâncă în cantităţi mari pentru că îngraşă. În plus, pot pica greu la stomac şi, astfel, vor duce la indigestii.

continuarea pe clicksanatate.ro

continuarea pe clicksanatate.ro



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg