Încingeţi grătarale! Chef Dezbrăcatu’ se apucă de gătit!

chef dezbracatu jpeg

Din 30 octombrie, o nouă emisiune te aşteaptă la PrimaTV – „Chef Dezbrăcatu’“. De la ora 15:30, în fiecare duminică, Codruţ Keghes, alias Dezbrăcatu’, îşi va pune şorţul şi boneta şi va găti preparate speciale pentru grătar.

Chef Dezbrăcatu’ este un mix de cooking şi entertainment în care poţi învăţa reţete simple şi la îndemâna oricui. Declarat un grataragiu irecuperabil, Dezbrăcatu’ va transmite din cunoştinţele lui culinare fără a ascunde vreun truc în faţa telespectatorilor. Show-ul îi va aduce pe fanii grătarului, atât de numeroşi în România, în faţa televizoarelor pentru că vor avea ce vedea şi învăţa. Mai mult, oamenii chiar au şansa să îl întâlnească pe stradă pe Chef Dezbrăcatu’ şi să îi guste preparatele.

“Sunt Chef Dezbrăcatu’, mi-am dat singur titulatura asta, dacă nimeni nu a făcut-o. Vreau să-ţi arăt în câteva minute cum să prepari cele mai bune reţete pentru grătar. Din aia bună, de îţi cer musafirii la plecare câte două porţii la pachet. Dar tu nu le dai. Deci, duminică ţine deschis şi televizorul şi geamul. Ca să iasă fumurile” spune Codruţ Keghes.

Chef Dezbrăcatu’ va dori ca, după fiecare reţetă, să cunoască părerea oamenilor de pe stradă şi să primească o notă sinceră de la aceştia. Aripioarele de pui, fileurile de peşte, carnea de porc şi alte reţete vor sfârâi pe grătarul încins iar mirodeniile a la Dezbrăcatu’ vor întregi preparatele. Din 30 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 15.30, la Prima TV, Chef Dezbrăcatu’ este pregătit să vină cu reţete pe care telespectatorii le pot face oricând la un grătar cu prietenii. Poftă nebună să aveţi!