„Inteligenţa culinară“ sau cum să mâncăm corect

inteligenta culinara mare jpeg

Pentru că vara suntem şi mai atente la siluetă decât în restul anului, vă recomandăm cartea „Inteligenţa culinară“, o lecţie despre cum să procedăm în privinţa meselor obişnuite, de zi cu zi pentru a fi sănătoase şi a nu ne îngrăşa.

Autorul cărţii, Peter Kaminsky, ne face părtaşe la modul în care şi-a recăpătat silueta zveltă din tinereţe, urmând anumiţi paşi pe care ni-I dezvăluie. El ne sfătuieşte cum trebuie să procedăm în diverse împrejurări, pentru a mânca într-un mod care să nu ne afecteze sănătatea, dar şi fără a ne supune la penitenţele impuse de o dietă alimentară strictă. Cum trebuie procedat în privinţa meselor din fiecare zi: alege ingrediente de calitate, combină-le corect, înţelege rolul jucat de arome şi fă efortul de a găti.

Cartea costă 35 de lei şi se numără prin tre noutăţile publicate în această de editura Curtea Veche.

image