Introdu aceste alimente în dieta ta şi bucură-te de sănătate!

salata conopida jpeg

Alimentaţia ta reprezintă aproximativ 90% din reuşita ta întotdeauna, indiferent că vorbim despre o imunitate excelentă sau doar de celebrul six pack( pătrăţelele perfect definite).

În acest articol vom vorbi despre alimente sănătoase, saţioase, gustoase care să te ajute să te mândreşti cu munca ta în sala de sport şi să îţi întărească încrederea în tine.

O alimentaţie corectă înseamnă de asemenea un sistem imunitar puternic şi o rezistenţă bună în faţa stresului. Deci, să adoptăm schimbarea cu braţele deschise.

Optează pentru pudra bună

Nu, nu ne referim la prafurile pline de steroizi, nu asta este ideea, ci la pudra de colagen de exemplu.  Aceasta este cel mai bun aliat pentru a te bucura de o piele frumoasă şi fermă timp îndelungat.

De asemenea nu uita nici de pudra de spirulină, adaugă-le fie în smoothie, fie în iaurt sau chiar şi în apă.

Spirulina este cunoscută mai ales pentru concentraţia sa de vitamina B12, fiind mai bogată decât o porţie de carne de vită. Este absorbită cu uşurinţă de corpul uman. Mai bogată în fier decât este o porţie de spanac crud, cu un conţinut bun de clorofilă, de beta-caroten, îţi va face atât părul cât şi pielea strălucitoare.

Ambele pudre au funcţie anti-inflamatoare, protejează corpul împotriva invaziei de germeni, creşte flora microbiană pentru a ne apară organismul.

Află mai multe pe clicksanatate.ro

Află mai multe pe clicksanatate.ro