Lăptişor de matcă şi miere crudă, pentru examene de nota 10 (P)

Laptisor de matca si miere cruda Apiland jpeg

Vă pregătiţi pentru examene? Sunteţi obosiţi, stresaţi, emoţionaţi? Aveţi probleme cu memoria? Dificultăţi de concentrare? Alegeţi lăptişorul de matcă Apiland! Este principalul vostru aliat! Împreună cu mierea crudă Apiland, este soluţia inteligentă, din ţara albinelor, pentru examene de nota 10.

Lăptişorul de matcă îmbunătăţeşte memoria şi capacitatea de concentrare, creşte performanţa intelectuală, stimulează procesul de învăţare. Ne ajută să fim mereu pe fază şi să avem reacţii rapide şi corecte. În plus, ne întăreşte sistemul imunitar, ne apără de viroze şi de infecţii, pentru a fi cu adevărat în formă.

Examenele înseamnă stres, oboseală, surmenaj, iar toate acestea duc la epuizare, anxietate, dezechilibre emoţionale şi insomnie. Dar lăptişorul de matcă crud de la Apiland vă scapă rapid de toate acestea!

Lăptişorul de matcă joacă un rol esenţial în dezvoltarea şi buna funcţionare a sistemului nervos, în refacerea sinapselor şi a celulelor nervoase, deoarece, pe lângă vitamine, minerale, enzime, aminoacizi esenţiali, lăptişorul de matcă ne oferă şi un element esenţial pentru dezvoltarea neuronală şi pentru stimularea sistemului imunitar, 10-HDA. Iar acesta, principalul nostru aliat în faţa oricărui obstacol pe care îl avem de trecut, se găseşte doar în lăptişorul de matcă.

Lăptişorul de matcă

Şi mai trebuie să ştim că lăptişorul de matcă este şi singura sursă naturală de acetilcolină, un neurotransmiţător, o substanţă esenţială în transmiterea influxului nervos, ceea ce face ca lăptişorul de matcă să fie şi principalul nostru sprijin pentru buna funcţionare cerebrală.

Astfel, lăptişorul de matcă este în măsură să ne asigure performanţa pe care ne-o dorim, atât din punct de vedere al memoriei, cât şi al vitezei de reacţie. Este exact ceea ce avem nevoie pentru examene de nota 10!

lăptişorul de matcă

Iar - pentru un plus de energie - nimic nu poate fi mai bun decât mierea crudă de la Apiland. Mierea crudă, care nu a fost încălzită niciodată la peste 40 grade Celsius, reprezintă unul dintre cele mai sănătoase şi mai complexe alimente, ce are capacitatea de a-ţi oferi energie imediat. În plus, ea îţi întăreşte sistemul imunitar şi creşte capacitatea organismului de a face faţă bacteriilor, viruşilor şi celor mai diferite infecţii.

O linguriţă de miere, seara, înainte de culcare, te va ajuta să dormi bine, să te trezeşti odihnit şi în formă maximă, mierea hrăneşte creierul şi îi dă energie aproape instantaneu. Proporţia între fructoză şi glucoză o face să fie cel mai bun energizant!

Lăptişorul de matcă şi mierea crudă Apiland te ajută să începi ziua în forţă, te ajută să-ţi iei examenele cu nota 10!

Lăptişorul de matcă şi mierea crudă Apiland te ajută să începi ziua în forţă, te ajută să-ţi iei examenele cu nota 10!

Alege, aşadar, pachetul de 100 de grame de lăptişor de matcă şi 1 kg de miere crudă de salcâm de la Apiland! Fină, parfumată, delicioasă, mierea crudă de salcâm îţi va da energia de care ai nevoie, iar lăptişorul de matcă îţi va îmbunătăţi memoria şi capacitatea de concentrare.

Acum la un preţ promoţional de doar 149 lei (transport inclus), pachetul de lăptişor de matcă şi miere crudă Apiland este soluţia ideală pentru examene de nota 10!

În plus, poţi beneficia şi de o reducere de 20% la tonicele apicole, concepute special pentru succesul tău!

Fii inteligent!

Intră pe www.apiland.ro!

www.apiland.ro

Alege un pachet de nota 10, pentru examene de nota 10!

Ia-ţi examenele cu Apiland, specialistul tău în apicole sănătoase!