Legătura dintre boli şi mâncare

legume2 jpeg

Cancerul, bolile cardiovasculare, bolile respiratorii, infarctul miocardic, Alzheimer, diabetul, pneumonia, bolile renale sunt legate toate de un fir comun – inflamaţia. Obişnuinţele alimentare ne ţin în viaţă sau ne omoară. Haideţi să vedem cu ce se mai leagă ceea ce mâncăm cu propria noastră viaţă. 

Aveţi mai jos o listă a fenomenelor care ne asediază corpul şi viaţa:

•    Îmbătrânirea accelerată •    Acnee •    Alergii •    Alzheimer •    Astm •    Bronşită •    Tunel carpian •    Celiachie •    Oboseală cronică •    Boală pulmonară obstructivă •    Cancer •    Stress cronic •    Despresie •    Eczeme •    Durere cronică •    Diabet •    Fibromialgie •    Pierderea părului •    Boala Crohn •    Hepatită •    Gastrită •    Sindromul colonului iritabil •    Lupus, •    Sindrom metabolic •    Osteoporoză •    Insomnie •    Pierdere a masei musculare •    Artrită reumatoidă •    Psoriazis •    Schizofrenie •    Creştere în greutate/ obsezitate •    Sinuzită •    Colită ulcerativă •    Tendonită

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro