Leuşteanul îţi pregăteşte corpul pentru plajă

leustean jpeg

Natura îţi pune la dispoziţie toate secretele sale pentru a te putea bucura de un corp sănătos şi armonios. Leuşteanul, poate fi arma secretă a siluetei tale.

Deşi este folosit cu precădere la reaizarea ciorbelor, leuşteanul cosnumat sub formă de ceai te poate scăpa de surplusul de kilograme.

Odată cu venirea verii, atenţia ta cade tot mai mult asupra aspectului fizic, iar pregătirile pentru a-ţi petrece un concediu frumos la malul mării sunt pe punctul de a se finaliza. Nu este târziu să acorzi un pic de atenţie acestei plante, leuşteanul.

Atât frunzele cât şi rădăcinele lui sunt extrem de benefice organismului tău.

Slăbeşte cu ceaiul de leuştean

Folosit pentru a calma diferite dureri printre care cele cauzate de inflamarea tractului urinar, ajută la prevenirea pietrelor la rinichi dar şi pentru a creşte fluxul de urină dacă există suspiciunea de infecţie urinară. Este un adjuvant bun în cazul în care te confrunţi cu retenţia de apă.

Aroma sa plăcută este utilă în caz de indigestie, arsuri stomacale, balonare, migrene sau furunculi. Dacă te confrunţi cu boli respiratorii, ceaiul de leuştean este un excelent expectorant.

Datorită substanţelor pe care le conţine, leuşteanul este un diuretic puternic naturist, ajută la diminuarea spasmelor musculare şi are şi efect antibacterian. Practic, poate fi considerat ca un leac pentru o gamă largă de afecţiuni.

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro