Micul dejun al campionilor: ce mănâncă 9 dintre cele mai de succes femei ale lumii în fiecare dimineaţă

michelle obama jpeg

Toţi nutriţioniştii susţin acelaşi lucru: micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Acesta îţi pune în mişcare metabolismul şi îţi dă energie pentru întreaga zi, spun experţii. Pentru a vă inspira, vă prezentăm o listă cu ceea ce mănâncă nouă dintre femeile de succes ale lumii.

Revista „Cosmopolitan“ enumeră nouă dintre cele mai de succes femei din lume care nu concep să sară peste masa de dimineaţă, dezvăluind totodată ce preferă acestea să mănânce pentru a se menţine în formă.

1. Michelle Obama, Prima Doamnă a SUA: scrambled eggs cu sos de curcan şi grepfrut

Soţiei lui Barack Obama îi place să mănânce la micul dejun scrambled eggs cu sos de curcan şi grefă. Cu toate că acest mic dejun pare foarte sănătos, este o combinaţie destul de ciudată.

2. Oprah Winfrey, realizatoare de televiziune: un bol cu fructe

„Nimeni nu m-ar confunda cu un expert în motoare, însă ştiu un lucru sigur despre acestea: Nu funcţionează fără combustibil!“, spune celebra prezentatoare. „Corpurile noastre funcţionează în acelaşi mod, de aceea sunt pasionată de micul dejun - mai ales atunci când acesta conţine fructul pasiunii, coacăze, zmeură, căpşuni, felii de banană şi poate şi o frunză, două de mentă“, mai spune Oprah.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro