Mihaela Bilic la Adevărul Live: „Cartofii prăjiţi nu sunt toxici, doza face otrava, puţin probabil să ne îmbolnăvim de la ei“

mihaela bilic jpeg

Nutriţionistul Mihaela Bilic a dezbătut la Adevărul Live secretele din spatele unei alimentaţii sănătoase pentru copii, arătând că un fresh de fructe se compară cu un pahar de bere, iar cartofii prăjiţi nu sunt atât de nocivi. De asemenea, experta a vorbit şi despre cea mai recentă carte a sa, „ABC de nutriţie“, primul abecedar alimentar pentru oameni mari şi mici.

ABC de nutriţie“ este cartea care vine să revoluţioneze percepţia noilor generaţii despre nutriţie, aducând o schimbare reală în ceea ce priveşte obiceiurile alimentare.

Structurată pe trei mari capitole - „Mâncarea, hrană pentru corp“, „Principalele categorii de nutrienţi“ şi „Marile familii de alimente“ -, cartea cuprinde informaţiile necesare pentru a avea o alimentaţie sănătoasă, precum şi sfaturi oferite cu competenţă, susţinute de ilustraţii sugestive, grafice, scheme, jocuri şi experimente, teste accesibile din care copiii şi părinţii vor învăţa ce trebuie să facă pentru ca alimentaţia să fie sănătoasă încă din primii ani de viaţă. Un accent deosebit este pus pe educarea permanentă a copiilor, astfel încât alimentaţia sănătoasă să devină o deprindere de fiecare zi.

Cartea nutriţionistului Mihaela Bilic se adresează în egală măsură copiilor, într-un limbaj adecvat vârstei lor, dar este deosebit de utilă şi părinţilor care vor afla aici răspunsul la întrebarea dacă pot fi educaţi copiii să mănânce sănătos, dar şi gustos.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro