Moduri simple de a adăuga proteine în gustări

proteine jpeg

Proteina e o parte foarte importantă a dietei tale. Fără ea, părul, muşchii, oasele, pielea ar arăta ca nişte cartoane sfâşiate (presupunând c-ai mai fi vie). E absolut esenţială în controlul foamei. 

Credem că ştii, de pe acum, de unde să-ţi iei proteina atotconstruitoare de structură, când vine vorba micul-dejun, prânz sau cină, dar nu credem că eşti la fel de bună când vine vorba de deserturi sănătoase, pline de proteine yummy.

Praful de proteină îţi spune ceva?

Dacă faci sport de performanţă sau măcar sport pur şi simplu, sigur nu-ţi e străin, dar dacă nu, s-ar putea ca tocmai să-ţi fi făcut o cunoştinţă pe termen lung. Presară praf de proteină peste orice budincă făcută la cană şi coace. 20-25 de grame de proteină-praf e mai mult decât suficient ca să te asiguri că părul tău n-o să arate ca o mătură de vrăjitoare. Poţi să-l adaugi în sosurile tale preferate şi în prăjituri. De exemplu, pune-l peste iaurtul grecesc şi înlocuieşte o treime din crema pentru cheescake cu această compoziţie. Pac, din start ai proteina asigurată!

Adaugă tofu

Tofu e o alternativă sănătoasă şi săţioasă de proteină. E perfectă pentru smoothie-uri şi parfait-uri. Amestecă tofu moale sau tare cu extract de vanilie, un ândulcitor la alegere, zeamă de lămâie şi toarnă asta peste fructul tău preferat. Sau adaugă-l în prăjiturile tale preferate. Ai obţinut un parfait!

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro