Motive pentru care să bei ceai de ginseng

ceai verde3 jpeg

Ginsengul este una din minunăţiile naturii. Este folosit încă din cele mai vechi timpuri pentru a combate oboseala şi a înlătura semnele îmbătrânirii.

În ultimii ani, sunt din ce în mai căutate remediile naturiste care oferă vitalitate, energie, aspect frumos al corpului şi menţin sănătatea. Printre trucurile cel mai bine păstrate ale chinezilor se numără şi beneficiile de nepreţuit ale ginseng-ului. Iată care sunt avantajele şi dezavantajele consumului de ginseng!

Reduce stresul şi îţi oferă energie

Datorită faptului că este o plantă adaptogenă, ginsengul este responsabil de ajutorul oferit organismului pentru capacitatea mărită de autoregenerare şi capacitatea de adaptare la stresul zilnic. Este un bun stimulent al glandei adrenale, glandă care este responsabilă cu buna funcţionare a întregului sistem endocrin. Are o acţiune benefică asupra cortizonului, îţi energizează întregul organism şi îi va păstra efectul pe parcursul întregii zile.

Mai mult decât atât, conţine substanţe care te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşti abilitatea de memorare şi de învăţare. Fortifică organismul contribuind enorm la consolidarea sistemului imunitar.

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro