Motive să mănânci mai mult sparanghel

sparanghel jpeg

Sparanghelul este bogat în vitamine şi minerale, cum ar fi vitaminele A, C, E, K şi B6, precum şi acid folic, fier, cupru, calciu, proteine ​​şi fibre. Datorită tuturor acestor substanţe nutritive, alimentul are o mulţime de beneficii pentru sănătate.

Te ajută să pierzi în greutate Nu numai că sparanghelul este scăzut în grăsimi şi calorii, dar conţine şi o mulţime de fibre, ceea ce îl face o alegere optimă, atunci când vrei să slăbeşti. Deoarece organismul digeră lent fibrele, te face să uiţi de senzaţia de foame pentru mai mult timp.

Pentru a maximiza arderea caloriilor şi potenţialul acestui aliment, îl poţi asocia cu un ou fiert tare: combinaţia dintre fibre şi proteine ​​făcându-te să te simţi plină timp îndelungat.

Previne apariţia infecţiilor urinare

Sparanghelul conţine niveluri ridicate de aminoacizi asparagină, fiind un diuretic natural. Cu alte cuvinte, cu cât mănânci mai mult, cu atât vei elimina mai uşor excesul de apă şi de sare din organism, ceea ce ajută la prevenirea infecţiilor tractului urinar – cauzate de urinarea deficitară.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

continuarea pe clickpentrufemei.ro