Noul număr „Click!Poftă Bună!“ îţi aduce vara în farfurie

1 coperta iulie jpg jpeg

Cel mai nou număr al „Click!Poftă Bună!“ este disponibil de mâine, 19 iulie, la toate punctele de difuzare a presei din ţară. Ca de fiecare dată, revista adună o colecţie de reţete delicioase de sezon: antreuri, salate, feluri principale şi deserturi.

Răsfoind revista, o să te întâlneşti cu reţete simple şi gustoase pentru Postul Sfintei Marii, precum şi cu preparate cu legume de sezon: roşii, castraveţi, ardei.

În plus, îţi arătăm cum să profiţi la maximum de fructele verii, pe care le poţi folosi în băuturi răcoritoare sau în deserturi fabuloase cu pepene verde şi galben.

Chef Toma Ioan Cosmin, invitatul celei de-a V-a ediţii a Atelierelor de gătit „Click! Poftă bună!“ şi un promotor al bucătăriei tradiţionale româneşti, are pentru tine o reţetă savuroasă culeasă din zona Alba Iulia: griş cu lapte pane.

Am pregătit şi un concurs special, la care poţi câştiga premii, dacă te înscrii cu reţeta ta preferată şi o fotografie cu preparatul.

Avem deserturi fără zahăr, dar îţi şi spunem povestea de succes a tânărului chef Bogdan Alexandrescu, de la restaurantul Ibrik din Paris, iar Nicolai Tand îţi propune să încerci 3 reţete delicioase din bucătăria Franţei.

„Click!Poftă Bună!“ este disponibil de vineri, 19 iulie, la toate punctele de difuzare a presei.