Nu rata micul dejun dacă vrei să slăbeşti!

young woman weighs herself at gym jpeg

Când trebuie să dai câteva kilograme jos, ​​soluţia o poate reprezenta masa de dimineaţă. Iată câteva moduri sănătoase pentru a-ţi începe ziua. La urma urmei, micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, nu?

Mizează pe echilibru

Un mic dejun „concentrat” trebuie să includă o mulţime de proteine​​, o porţie de fructe şi o porţie de carbohidraţi din cereale integrale. Acesta ar fi mixul perfect, pentru o alimentaţie sănătoasă! Dacă mănânci doar una dintre acestea, nu peste mult timp vei resimţi foame din nou.

Treci de la cafea la ceai verde

Pe lângă faptul că îţi protejează inima, ceaiul verde poate avea beneficii şi atunci când vine vorba de pierderea în greutate. Un studiu arată că o ceaşcă de ceai verde arde caloriile şi accelerează metabolismul, adică felul în care corpul tău foloseşte grăsimea.

Fă-ţi singură cerealele

Cele mai multe mărci de cereale sunt pline de zahăr şi grăsimi. Pentru a obţine un mix bun,amestecă 2 ceşti de fulgi de ovăz cu 1 cană de fructe uscate şi nişte seminţe,dar şi un pic de zahăr brun.

Pune-le un pic în cuptor (3-5 minute) şi păstrează-le apoi într-un recipient închis etanş.

Transformă-ţiiaurtul

Iaurtul este printre cele mai sănătoase alimente din lume şi o bază excelentă pentru un mic dejun ca la carte (poate fi porţia ta de proteine​​).

Ia un iaurt simplu şi pune-i cereale,fructe de pădure,miere,nişte scorţişoară sau un pic de ciocolată neagră,rasă. O să fie delicios,aşa cum nu vei găsi niciodată în magazine.