O delicatesă culinară: cum să găteşti limbă de vacă în sos picant

646x404 jpeg

Reţeta de astăzi este pentru o carne mai rară, dar care a început să se găsească şi în supermarketurile româneşti.

E vorba de limba de vacă, din care poţi face o delicatesă, dacă ai grijă la ingrediente şi la felul în care o pregăteşti. Bucătarul bănăţean Uica Mihai ne dă sfaturile de rigoare ca totul să iasă bine.

"Cu de trebuinţă ai aşa:

- Două limbi de vacă

- Un ardei roşu ca para

- O ceapă de apă mare cât pumnul

- Trei- patru părădaise coapte cu carnea moale să lase zeamă

- Sare, piper, dafin şi cimbru, o lingură de oţet şi o lingură de zahăr“

Află cum se prepară limba în sos picant pe adevarul.ro.

Află cum se prepară limba în sos picant pe adevarul.ro.

FOTO houseboat.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg