O delicatesă culinară: cum să găteşti limbă de vacă în sos picant

646x404 jpeg

Reţeta de astăzi este pentru o carne mai rară, dar care a început să se găsească şi în supermarketurile româneşti.

E vorba de limba de vacă, din care poţi face o delicatesă, dacă ai grijă la ingrediente şi la felul în care o pregăteşti. Bucătarul bănăţean Uica Mihai ne dă sfaturile de rigoare ca totul să iasă bine.

"Cu de trebuinţă ai aşa:

- Două limbi de vacă

- Un ardei roşu ca para

- O ceapă de apă mare cât pumnul

- Trei- patru părădaise coapte cu carnea moale să lase zeamă

- Sare, piper, dafin şi cimbru, o lingură de oţet şi o lingură de zahăr“

Află cum se prepară limba în sos picant pe adevarul.ro.

Află cum se prepară limba în sos picant pe adevarul.ro.

FOTO houseboat.com