Orsini.ro - ultimele zile de reduceri la sute de bijuterii din aur, cu diamante şi pietre preţioase

1 01012 15 nou inel de logodna aur alb 18k diamant orsini jpg jpeg

Orsini este un brand de bijuterii de lux, lucrate manual în Italia exclusiv din aur de 18K, cu diamante şi pietre preţioase. Rafinamentul şi eleganţa pieselor clasice este combinată cu extravaganţa bijuteriilor unice, rezultând în veritabile opere de artă ce sunt purtate peste generaţii de aproape 50 de ani, încă din 1970, când prima bijuterie Orsini a fost creată de Nando Orsini - un artizan pasionat şi dedicat făuririi de bijuterii unice.

Din colecţia actuală de bijuterii cu diamante, printre cele mai apreciate piese sunt inelele de logodnă cu diamant. În campania de vânzări promoţionale, preţurile sunt foarte avantajoase - începând de la numai 680 lei pentru un inel de logodnă din aur alb de 18K 1,30 gr., cu diamant de 0,05 ct., culoare G, claritate SI.

bijuterii cu diamante

inelele de logodnă cu diamant

Astfel, mitul prin care diamantele sunt rezervate doar persoanelor cu venituri foarte crescute este spulberat. În cei 7 ani de prezenţa în piaţa din Romania, Orsini a făcut fericiţi mii de clienţi care au revenit cu fiecare ocazie specială, devenind astfel clienţi fideli.

orsini ro ultimele zile de reduceri la sute de bijuterii din aur cu diamante si pietre pretioase 4 jpg jpeg

Aprecierea valorilor autentice de originalitate, calitate a materialelor folosite au făcut ca in prezent Orsini sa fie un brand apreciat internaţional, prezent in peste 500 de puncte de vânzare din peste 30 de tari din Europa si din întreaga lume.

orsini ro ultimele zile de reduceri la sute de bijuterii din aur cu diamante si pietre pretioase 2 jpg jpeg

În Romania bijuteriile Orsini sunt disponibile exclusiv prin intermediul magazinului online - Orsini.ro. Profită acum de ultimele zile de reduceri pentru a oferi unele dintre cele mai frumoase cadouri preţioase.

orsini ro ultimele zile de reduceri la sute de bijuterii din aur cu diamante si pietre pretioase 1 jpg jpeg

Orsini.ro