Pâine împănată cu ceapă verde şi două tipuri de brânză, delicatesa aromată simplu de pregătit

Pâinea poate fi transformată foarte uşor într-un preparat savuros, cald şi aromat, numai bun de rupt în bucăţi şi devorat alături de un fel principal. Vă propunem o reţetă rapidă de pâine împănată cu ceapă verde, două tipuri de brânză şi unt, o delicatesă culinară cu care veţi face impresie la orice masă.
Combinaţia dintre brânza topită şi ceapa verde tocată, cu pâine caldă, abia scoasă din cuptor, este irezistibilă. Pentru ca gustul să fie desăvârşit, optaţi pentru o pâine rotundă, ţărănească, şi densă.
Ingrediente pentru 6-8 porţii: o pâine întreagă, de 400-450 de grame brânză tip Cheddar maturată, tăiată felii subţiri - 100 grame brânză Mozzarella, tăiată felii subţiri - 100 grame unt topit - 70 de grame 4-5 fire de ceapă verde, tăiată mărunt 2 linguriţe de seminţe de susan - opţional