Panna Cotta cu jeleu de fructe tropicale

646x404 jpeg

Panna Cotta cu jeleu de fructe tropicale oferă o adevarată explozie de arome, fiind un desert fin şi răcoros, cu un efect vizual deosebit.

Panna Cotta cu jeleu de fructe tropicale este o reţeta simplă, dar care combină gusturile, aromele şi culorile, rezultatul fiinal fiind unul de excepţie.

Ingrediente:

Pentru primul strat de Panna cotta:

250 mililitri lapte

250 mililitri smântană dulce pentru frişcă

50 grame zahăr

10 grame gelatină granule

esenţă portocale

 Pentru al doilea strat de panna cotta: 250 mililitri smântână dulce pentru frişcă

250 mililitri lapte

50 grame zahăr

3-4 frunzuliţe mentă

10 grame gelatină

420 grame conservă de fructe tropicale

6 grame gelatină granule

câteva fructe de decor

fruzuliţe de mentă

coaja de la o lămâie

Află cum se prepară reţeta de panna cotta cu jeleu de fructe exotice pe adevarul.ro.

Află cum se prepară reţeta de panna cotta cu jeleu de fructe exotice pe adevarul.ro.

Sursa foto: caietulcuretete.ro