Panna Cotta cu jeleu de fructe tropicale

Panna Cotta cu jeleu de fructe tropicale oferă o adevarată explozie de arome, fiind un desert fin şi răcoros, cu un efect vizual deosebit.
Panna Cotta cu jeleu de fructe tropicale este o reţeta simplă, dar care combină gusturile, aromele şi culorile, rezultatul fiinal fiind unul de excepţie.
Ingrediente:
Pentru primul strat de Panna cotta:
250 mililitri lapte
250 mililitri smântană dulce pentru frişcă
50 grame zahăr
10 grame gelatină granule
esenţă portocale
Pentru al doilea strat de panna cotta: 250 mililitri smântână dulce pentru frişcă
250 mililitri lapte
50 grame zahăr
3-4 frunzuliţe mentă
10 grame gelatină
420 grame conservă de fructe tropicale
6 grame gelatină granule
câteva fructe de decor
fruzuliţe de mentă
coaja de la o lămâie
Află cum se prepară reţeta de panna cotta cu jeleu de fructe exotice pe adevarul.ro.
Află cum se prepară reţeta de panna cotta cu jeleu de fructe exotice pe adevarul.ro.
Sursa foto: caietulcuretete.ro