Planta care detoxifică ficatul şi rinichii

coriandru jpeg

Stilul de viaţă stresant al oamenilor îi împiedică de cele mai multe ori să aibă o alimentaţie sănătoasă. Mâncarea de tip fast-food, bogată în calorii, dar cu o valoare nutritivă foarte mică, suprasolicită corpul cu substanţe toxice care sunt greu de eliminat de ficat, rinichi şi pancreas.

Aceste organe sunt foarte importante pentru corpul uman. Dar, uneori, funcţiile acestor este îngreunată de toxinele acumulate. Pentru a funcţiona la capacitate maximă, rinichii, ficatul şi pancreasul, au nevoie de un ajutor extern – remedii naturale care detoxifică corpul.

Cel mai bun ingredient care poate fi folosit în băuturile naturale este coriandru. Această plantă aromatică şi medicinală conţine substanţe nutritive care au capacitatea de a îmbunătăţi funcţia celor două organe (ficat şi rinichi). Pe lângă faptul că elimină grăsimile acumulate în ficat, coriandru menţine sub control şi nivelul de glucoză (zahăr) din sânge.

De asemenea, coriandru conţine toate mineralele necesare pentru detoxificarea organismului. Iată cum poţi folosi coriandru în prepararea unor remedii naturale foarte eficiente!

Apă cu coriandru

Acesta este cel mai simplu mod prin care poţi include coriandrul în dieta zilnică. Bea apa cu coriandru pe parcursul zilei pentru a elimina toxinele acumulate în organism şi pentru a menţine rinichii sănătoşi.

Ai nevoie de:

-    1 legătură de coriandru (frunze)

-    2 pahare cu apă

Află cum se prepară pe clickpentrufemei.ro

Află cum se prepară pe clickpentrufemei.ro