Plante contra somnului agitat

ceai jpeg

Dacă ai un somn agitat şi vrei să îţi recapeţi odihna pe timp de noapte, ai la dispoziţie soluţii relaxante pe bază de plante. Apelează cu încredere la farmacia verde! 

Levănţica relaxează

Florile uscate din această plantă cu miros plăcut şi conţin uleiuri volatile, care te ajută să te relaxezi şi să ai un somn odihnitor. Prepară în fiecare seară o infuzie din 1-2 linguriţe de flori la o cană de apă fiartă şi bea 2 căni, cu 2 ore înainte de a te duce la culcare. Mai poţi face aromaterapie cu ulei esenţial de levănţică, sau îl poţi administra intern (numai varianta 100 % pur), câte 1-2 picături la o linguriţă de zahăr.

Muşeţelul te linişteşte

Florile de muşeţel conţin flavonoide, acele substanţe cu rol antioxidant, care ajută organismul să se relaxeze şi îi conferă o stare de bine. Nu degeaba un ceai de muşeţel este recomandat în stări de tensiune nervoasă, anxietate, depresie şi insomnie. O infuzie de muşeţel îţi va induce un somn liniştit. Prepară ceaiul dintr-o lingură de flori la o cană de apă fiartă şi bea 2-3 căni seara, cu 2 ore înainte de a te duce la culcare. Pentru relaxare profundă, poţi face şi băi cu muşeţel înainte de culcare.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro