Porţia de sănătate. Secretele celei mai bune ciorbe de zarzavat, un preparat rapid şi delicios care topeşte grăsimile

ciorba praz jpeg

După mesele îmbelşugate cu prăjeli, grăsimi şi multe calorii, organismul are nevoie de refacere. O ciorbiţă acră, doar cu zarzavat este cea mai sănătoasă variantă. Legumele ajută la detoxifierea de după sărbători când preparatele din carne au fost la putere.

Gela Dumitrache, o gospodină din comuna Unirea care pregăteşte tot felul de bunătăţi şi le împarte cu prietenii săi virtuali pe blogul său culinar cufarulcubucurii.wordpress.com, găteşte de când se ştie ciorbă de zarzavat. Mâncarea este binevenită oricând: după sărbători, vara când sunt călduri toride sau în zilele de post când nu se consumă carne. Reţeta este simplă şi delicioasă.

Ingrediente:

3 cepe medii 3 ardei de care or fi, roşii, verzi, galbeni… 3 morcovei un păstârnac o rădăcină de pătrunjel un dovlecel mare

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg