Povestea inginerului mecanic român ales chef pentru cel mai nou restaurant cu specific japonez din Londra: „Am stat la uşă până m-au primit în bucătărie”

646x404 jpeg

Braşoveanul Alex Crăciun, un inginer mecanic român pasionat de bucătărie, este cheful celui mai nou restaurant cu specific nipon (izakaya) din Londra, Marea Britanie, deţinut de renumitul bucătar englez Jason Atherton.

Un inginer mecanic din Braşov, pe numele lui Alex Crăciun, în vârstă de 30 de ani, a fost ales de cheful şi patronul de restaurante Jason Atherton pentru a conduce bucătăria de la „Sosharu”, un local luxos ce se va deschide la Clerkenwell, în Londra, pe data de 7 martie. Responsabilităţile lui Alex nu sunt puţine, mai ales că Atherton este un chef respectat, care tocmai şi-a deschis un restaurant la Sydney şi care deţine un adevărat imperiu culinar cu locaţii în New York, Dubai, Shanghai, Singapore şi Hong Kong.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro

foto: bloomberg.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg