Premiu la Cannes pentru „Mama mea găteşte mai bine”

Cove si Horia Virlan jpeg

„Mama mea găteşte mai bine”, emisiunea difuzată în România de postul Prima TV, a câştigat premiul pentru „Cel mai bun format de concurs realizat în studio” la International Format Awards 2015. Premiul a fost acordat formatului produs de Mandarina şi distribuit de FremantleMedia International în cadrul ceremoniei care a avut loc pe 11 aprilie, la târgul de televiziune de la Cannes.

În competiţie au intrat 128 de formate din întreaga lume, iar juriul, alcătuit din 30 de experţi internaţionali din industria televiziunii, a selectat cele mai bune produse din 10 categorii. La secţiunea „Best Studio Based Gameshow Format”, specialiştii au decis ca premiul să meargă către „Mama mea găteşte mai bine”, show-ul culinar prezentat la noi în ţară de Cove şi maestrul bucătar Horia Vîrlan.

Gala International Format Awards are deja o tradiţie de peste un deceniu şi reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de premiere ale industriei, recunoscând creativitatea şi excelenţa celor mai bune formate de televiziune din lume. Premiile sunt organizate de jucătorii de top pe piaţa formatelor de TV, printre care C21 Media, FRAPA şi Entertainment Master Class (EMC).

În România, puteţi urmări „Mama mea găteşte mai bine” de luni până vineri, de la ora 17.00, doar la Prima TV.