Publicitari şi bucătari

bucatari si publicitari jpeg

Talentul, distracţia şi voia bună au fost ingredientele unui concurs culinar de excepţie: Cupa Agenţiilor la Gătit by Lidl. Cât a durat competiţia pata de culoare a fost dată de neobosiţii organizatori de la IQads, care nu au avut parte de odihnă. Dar efortul lor a meritat! Toţi, concurenţi şi juraţi, au decis că evenimentul a fost un succes, iar bucătarii de ocazie au fost la înălţime.

Juriu şi câştigători

28 de echipe de bucătari amatori, talentaţii creatori ai spoturilor publicitare din agenţiile de publicitate şi de PR din Bucureşti, au lăsat, pentru trei zile, 15, 16 şi 17 iulie, tastaturile şi s-au adunat în jurul aragazelor şi al cuptoarelor ca să câştige marele premiu. Toate echipele s-au întrecut în măiestrie şi creativitate, iar juriul, care a desemnat cine va pleca acasă cu Cupa Agenţiilor la Gătit, precum şi cu premiile speciale puse în joc, a fost pe măsura talentaţilor competitori. El a fost compus din: Georgiana Tugearu, PR & CSR Manager Lidl România; Maria Belu, Editor Coordonator Click! Poftă bună!; Alexandra Sîrbu, Project Manager Gustos.ro.; Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux; Emanuel Babucea, Home Art Brand Director Zepter International şi Romana Rista, Director de Operaţiuni Privileg şi Project Manager Chef Parade România. Agenţia Anului la Gătit a fost desemnată Geometry Global, pe locul doi s-a clasat Advice Students, poziţia a treia a fost ocupată de Bookster, iar pe locul patru s-a aşezat Golin.

image

Şi a fost premiul special oferit de revista „Click!Poftă bună!“ Am avut de luat o decizie foarte grea, pentru că toate echipele, din punctul meu de vedere, au fost câştigătoare. Însă tinerii de la Connect Promotion INT.: trei fete şi un băiat mi-au captat atenţia încă din prima zi de concurs! Talentaţi, plini de umor şi, cel mai important, au lucrat curat, în echipă, iar gustul preparatelor pe care le-au făcut a fost pe măsura pasiunii lor pentru gătit. „Noi suntem echipa <Veveriţele CONNECTate>, adică Roxana Teodorescu, Tiberiu Stan, Alina Petra, Mariana Sapera şi Maria Parcea. În prima zi de competiţie am răsfăţat papilele gustative ale juriului şi ale celorlalţi participanţi cu o ruladă de porc cu fructe confiate şi cu rozmarin. În cea de-a doua zi, toţi concurenţii am avut de preparat brioşe de ciocolată cu interior moale. Desertul nostru s-a remarcat prin textură, dealtfel toţi juraţii au apreciat asta, apoi prin lava de ciocolată pe care au gustat-o alături de cireaşa amăruie, unul dintre ingredientele secrete cu care am decorat dulcele nostru. .. şi da, de la Tiberiu citire, noi am folosit 2 ingrediente secrete: PASIUNEA şi cireaşa amăruie“, mi-a spus Roxana după festivitatea de premiere.

image

Ediţia a treia a Cupei Agenţiilor la Gătit s-a încheiat! Talentaţii creativi au demonstrat, încă o dată, că mâncarea bună, muzica şi talentul vor aduna întotdeauna oamenii în jurul meselor.

image