Restaurantul deschis numai 70 de zile, cu listă de aşteptare de 27.000 de clienţi: ce conţine meniul de 430 de euro

restaurant mancare putin jpeg

Unul dintre cele mai bune restaurante din lume a deschis un local pop-up în Sydney, Australia, unde bucătari experimentaţi, sub comanda renumitului chef René Redzepi, vor găti timp de 70 de zile pentru gurmanzii din capitala australiană. Lista de aşteptare este extrem de lungă şi mulţi dintre cei care şi-au făcut deja rezervare vor fi nevoiţi să-şi pună pofta în cui, deşi meniul costă peste 430 de euro de persoană.

Restaurantul Noma din Copenhaga, Danemarca, a deschis un local pop-up la Sydney, iar gurmanzii au dat năvală să guste preparatele de top. Noma din Copenhaga se află an de an în topul celor mai bune localuri din lume, fiind cotat cu două stele Michelin din trei posibile. În 2010, 2011, 2012 şi 2014 a ocupat primul loc în clasamentul cele mai bune restaurante din lume realizat de influenta revistă britanică Restaurant.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro