Restaurantul deschis numai 70 de zile, cu listă de aşteptare de 27.000 de clienţi: ce conţine meniul de 430 de euro

restaurant mancare putin jpeg

Unul dintre cele mai bune restaurante din lume a deschis un local pop-up în Sydney, Australia, unde bucătari experimentaţi, sub comanda renumitului chef René Redzepi, vor găti timp de 70 de zile pentru gurmanzii din capitala australiană. Lista de aşteptare este extrem de lungă şi mulţi dintre cei care şi-au făcut deja rezervare vor fi nevoiţi să-şi pună pofta în cui, deşi meniul costă peste 430 de euro de persoană.

Restaurantul Noma din Copenhaga, Danemarca, a deschis un local pop-up la Sydney, iar gurmanzii au dat năvală să guste preparatele de top. Noma din Copenhaga se află an de an în topul celor mai bune localuri din lume, fiind cotat cu două stele Michelin din trei posibile. În 2010, 2011, 2012 şi 2014 a ocupat primul loc în clasamentul cele mai bune restaurante din lume realizat de influenta revistă britanică Restaurant.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg