Reţeta de storceag adevărat. Secretele delicioasei ciorbe pescăreşti care se mănâncă într-un singur loc din România

storceag ciorba pescareasca jpeg

Cea mai bună ciorbă care se prepară doar de pescarii din Delta Dunării poate fi gătită de orice gospodină. Dacă reţeta este respectată întocmai, rezultatul este unul de-a dreptul delicios. Radu Anton Roman, reputatul gastronom, dezvăluie în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia) toţi paşii necesari pregătirii celei mai bune ciorbe ucrainene.

Ingrediente: 200 g cartofi 1 ceapă 1 morcov 100 g smântână subţire 1 ou 1 linguriţă de sare 1 legătură de mărar 1 vârf de cuţit de piper pisat 1 kg carne sturion - morun, nisetru, păstrugă, cegă (sau orice alt peşte mare alb)

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro