Reţetă rapidă şi delicioasă de sărăţele cu caşcaval. Cum pregătim acasă aluatul fraged şi ce ingrediente sunt obligatorii

Cea mai rapidă reţetă de sărăţele jpeg

Cei care s-au săturat de dulciuri în zilele de Sărbători pot încerca sărăţelele cu caşcaval, făcute după reţeta arădencelor Oana Igreţiu şi Diana Rajos Nicolin. Este vorba despre sărăţele fragede şi aromate, cu unt şi untură, cu gust de caşcaval.

Arădencele ne sfătuiesc să facem porţie dublă, deoarece prima tavă, ne asigură gospodinele, se va ”topi” sub privirile noastre, atât sunt de bune sărăţelele propuse de ele.

„Dacă vă plac aceste sărăţele cu caşcaval, va trebui neaparăt să faceţi porţie dublă, pentru că prima tavă dispare înainte de a ieşi a doua tavă din cuptor. Eu tot am numărat sărăţelele şi era extrem de dubios, că parcă au ieşit prea puţine. Apoi am verificat pozele şi mi-am dat seama că prima tava s-a… evaporat. Făptaşii sunt soţul şi băiatul”, spune Oana.

Pentru ca sărăţelele să arate exact ca în imagine, trebuie respectată reţeta cu sfinţenie.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro