Reţetă simplă pentru drob de miel, preparatul tradiţional care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paşte

Drob de miel jpeg

Pe lângă friptura de miel, masa tradiţională de Paşte include şi drobul, preparat fie exclusiv din măruntaiele mielului, ca în următoarea reţetă, fie din mai multe tipuri de carne. Pentru succes garantat în prepararea drobului, iată o reţetă simplă şi eficientă.

Drob de miel. Ingrediente:

măruntaiele de la un miel (inimă, ficat, plămâni şi rinichi) 5 ouă 2 linguri de ulei 3 legături de ceapă verde 1 legătură de mărar 1 legătură de pătrunjel sare, piper 2 felii de pâine înmuiată (cu tot cu laptele) 2 linguri pesmet pesmet pentru tapetat tava 5 ouă fierte

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg