Reţetă tradiţională de tăieţei: cum se prepară în casă varianta sănătoasă a pastelor făinoase din comerţ

Varianta sănătoasă a pastelor făinoase din comerţ, tăieţeii de casă, se prepară extrem de simplu, în doar câteva minute. Deşi nu conţin strop de conservant, tăieţeii de casă pot fi folosiţi în supe şi la câteva săptămâni după pregătire.
Pentru pregătirea şuviţele de aluat care dau gust supelor sunt suficiente două ouă, câteva sute de grame de făină, apă şi sare. "Adevărul" vă prezintă cum se pregătesc tăieţei de casă după o reţetă a Sandei Marin, cea supranumită doamna bucătăriei româneşti şi autoarea uneia dintre celei mai vândute cărţi de bucate din România. Tăieţei de casă- ingrediente: 300 g făină 2 ouă 2 linguri apă un praf de sare.