Reţeta verii by Chef Sorin Bontea

Odată cu venirea sezonului cald, pieţele şi rafturile magazinelor se îmbogăţesc cu fructe şi legume proaspete care aşteaptă să fie preparate după reţete care mai de care mai delicioase. Dincolo de beneficiile nutritive ale consumului de fructe şi legume, acestea pot fi transformate în preparate hrănitoare şi uşoare, perfecte pentru temperaturile ridicate din timpul verii.
Reţeta vedetă a acestei veri
Numit şi „fructul fericirii”, mango este un fruct exotic prea puţin consumat şi apreciat pentru proprietăţile sale. Cu o cantitate consistentă de magneziu, consumul de mango ajută la reducerea stresului, iar în timpul verii este perfect pentru o gustare proaspătă şi sănătoasă. Am vrut să descoperim o reţetă pe cât de delicioasă, pe atât de uşor de pregătit, aşa că am întrebat un expert. Chef Sorin Bontea ne-a spus că o porţie de quesadilla cu brânză camembert şi mango este alegerea perfectă într-o zi călduroasă.
De ce avem nevoie pentru 6 porţii?
• 6 bucăţi de tortilla din făina
• 600 gr de brânză camembert
• ardei iute după gust
• 30 gr de coriandru proaspăt
• 10 ml de ulei de măsline
• sare şi piper după gust