Reţete delicioase şi premii avantajoase în noul număr „Click!Poftă Bună!“, acum la tarabe

1 coperta jpg jpeg

Perioada aglomerată şi încărcată a Sărbătorilor este frumoasă, dar şi solicitantă, mai ales că bunătăţi de tot felul îţi fac cu ochiul. Primul număr din acest an al revistei „Click!Poftă bună!“ îţi aduce o mulţime de reţete light, preparate uşoare, dar deosebite, ca să te inspiri atunci când găteşti. Cel mai nou număr al „Click!Poftă Bună!“ este disponibil acum la toate punctele de difuzare a presei din ţară.

Avem pentru tine mâncăruri cu peşte, dar şi diverse bruschete, cu brânză şe legume, gata în câteva minute. În paginile acestui număr găseşti preparate inedited cu năut, o leguminoasă ideală în această perioadă a anului şi o sursă important de protein. Avem deserturi apetisante cu citrice, aflate în plin sezon, dar şi deserturi deosebite, pe bază de… legume. Totodată, dacă ne trimiţi reţeta ta însoţită de o fotografie, poţi intra în cursa pentru premiile din această lună: 10 seturi de oale OTI (fiecare set conţine 5 oale de diverse mărimi).

În paginile revistei am pregătit şi un meniu vegan. Iar dacă doreşti să afli povestea de succes a unui DJ devenit bucătar, citeşte interviul cu Sara Alexander, chef la restaurantul 14th Lane.

Sperăm să fii alături de noi şi în acest nou an, de la primul la ultimul număr, iar noi ne vom strădui să avem pentru tine reţete delicioase şi articole interesante.

Găseşti cel mai nou număr al revistei „Click!Poftă Bună!“ la toate punctele de difuzare a presei din ţară. Colecţionează şi tu reţetele din ianuarie!