Reţetele de cozonaci ale maestrului Radu Anton Roman. Secretul dezvăluit cândva de regretatul gastronom român

radu anton roman jpeg

Gospodinele care vor să-şi surprindă musafirii cu un desert delicios de sărbători trebuie să consulte neapărat cărţile de bucate ale lui Radu Anton Roman. Regretatul maestru al bucătăriei tradiţionale româneşti le vine în ajutor cu reţete inedite de cozonaci.

Ca în mai toate reţetele pe care le-a promovat în emisiunile televizate dar şi în cărţile pe care le-a scris, regretatul maestru al bucătăriei Radu Anton Roman foloseşte şi pentru cozonaci ingrediente naturale. Prima provocare cu care ne îndeamnă pe gospodine să intre în bucătărie pentru a-şi etala talentele culinare este reţeta cozonacului moldovenesc. În cărţile sale de bucate, Radu Anton Roman scrie că această reţetă a fost culeasă în timpul peregrinărilor sale prin satele din îndrăgita zonă de nord la Moldovei.

Maestrul bucătăriei tradiţionale româneşti, le învaţă pe gospodine cum trebuie să se pregătească pentru a avea parte de succes înainte de a se apuca de frământat cozonacii.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro