Sarmale de post cu ciuperci şi nuci: secretul preparării celor mai gustoase bucate din Postul Sfintelor Paşti

sarmale cu pasat si ciuperci jpeg

Sarmalele de post sunt puse la loc de cinste în perioada sărbătorilor pascale, fiind un preparat extrem de îndrăgit de cei care se abţin de la mâncăruri „păcătoase”. De aceea, vă recomandăm o reţetă savuroasă de sarmale de post cu ciuperci şi nuci.

Sarmale de post cu ciuperci şi nuci: ingrediente

– o căpăţână de varză acră (mare)

– 200 de grame de orez

– 5-6 linguri de ulei

– 2 cepe mari

– 2 linguri de pastă de ardei cu roşii (opţional)

– un morcov

– o jumătate de ţelina, mică (opţional)

– 300-400 de grame de ciuperci

– sare şi piper după gust

– o linguriţă de boia dulce

– o legătură mărar

– o linguriţă cimbru

– 4 linguri de nuci măcinate

– 500 de mililitri de bulion sau 8 linguri de pastă de roşii

Află cum se prepară cele mai bune sarmale de post pe adevărul.ro.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg