Secretele deliciosului borş românesc. Cum se găteşte la perfecţie cea mai gustoasă ciorbă tradiţională

bors de cartofi jpeg

O simfonie de gusturi şi culori, borşul românesc, preparat după reţeta bunicii, este cea mai sănătoasă şi gustoasă mâncare.

Reţeta preparatului care se găteşte acreşte cu borş făcut în casă o regăsim la Radu Anton Roman. Autorul ne dezvăluie şi paşii preparării mâncării delicioase.

Ingrediente Borş: 1/2 kg mălai 1 kg tărâţe de grâu o pâine neagră o lingură de drojdie de bere

Borş românesc:

500 g piept vită

1 os mare, cu măduvă

1-2 litri supă de carne

2 cepe

1 morcov

1 felie varză

1 rădăcină pătrunjel

1 sfeclă roşie

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg