Secretul bucătarului nu este doar dragostea, ci şi vasele de gătit! Gama KitchenShop face diferenţa

1 kitchenshop 1 jpg jpeg

Poate că gastronomia nu este pentru fiecare, însă tuturor ne place să ne delectăm cu tot felul bucate, care de care mai delicioase. Abia aşteptăm să mergem în vizită la prieteni sau familie şi să gustăm din preparatele făcute. Sau poate că partenerului nostru de viaţă îi place să gătească şi ne impresionează de fiecare dată cu noi gusturi, platinguri şi arome care sunt “curcubeu pe cerul gurii”.

Se spune că secretul unei mâncări gustoase este dragostea. Nimic mai adevărat. Atunci când îţi place să găteşti inventezi tot felul de reţete, încerci noi arome, le combini şi pui suflet în orice preparat.

Însă un alt secret sunt şi ustensilele pe care le foloseşti atunci când găteşti. Sunt importante şi sunt mai calitative, cu atât mâncarea va avea un gust mai deosebit. Iar cei care gătesc cunosc acest aspect. Şi caută în permanenţă să îşi completeze bucătăria cu tot felul de accesorii şi vase pentru gătit. Un magazin dedicat bucătarilor, cât şi celor care iubesc gastronomia este kitchenshop.ro. Descoperim aici o gamă complexă de produse de calitate, ce devin partener de încredere şi ajutor în bucătărie.

kitchenshop.ro

KitchenShop - din pasiune pentru gastronomie

KitchenShop este un magazin online care ne întâmpină cu tot felul de produse specifice pentru gătit. Sunt de o calitate ireproşabilă pentru că produsele sunt de la branduri recunoscute pe piaţă. Iată ce poţi achiziţiona de aici şi ce nu ar trebui să îţi lipsească din bucătărie.

● cuţite profesionale - Fiecare bucătar are un cuţit preferat. Şi asta pentru că toacă, taie, feliază perfect. Cu cât este mai calitativ cu atât va tăia mai bine şi nu se va toci. Găsim aici o rubrică specială de cuţite: seturi de cuţite, cele de bucătărie, japoneze sau cele pentru friptură. Tot aici mai găsim şi suporturi speciale, cât şi accesorii pentru ascuţit. Diferite forme, mărimi şi design, în funcţie de necesităţi şi preferinţe.

aparat de vidat - cred că orice persoană ar trebui să aibă acasă un aparat de vidat. Acesta va păstra alimentele mereu proaspete, cu acelaşi gust, aromă şi proprietăţi. Pentru cei care doresc să achiziţioneze un aparat de aici vor primi şi 10 pungi speciale pentru vidare. Alimentele păstrate în pungile vidate pot rezista de până la 5 ori mai mult.

aparat de vidat

● blender - pateuri, supe cremă, sosuri, smoothie-uri, sunt doar câteva dintre preparatele pe care le poţi obţine cu ajutorul unui blender. Şi aici găsim modele nenumărate, cu diferite întrebuinţări.

● oale şi cratiţe - desigur, sunt nelipsite din bucătărie. Însă şi acestea trebuie să fie de calitate. Realizate din materiale speciale pentru ca mâncarea să nu se prindă sau ardă, să fie gătită cu mai puţin ulei şi cât mai rezistente în timp. Oale din inox, fontă, aluminiu, ceramică, oale sub presiune sau cele pentru gătit la aburi, toate într-un singur loc. Pe lângă materialele din care sunt realizate şi designul este unul deosebit. Culori şi modele care de care mai atractive.

● opera de artă din farfurie - în funcţie de ceea ce găteşti poţi crea un plating excepţional. Însă aici vei avea nevoie şi de farfuria potrivită. Alege dimensiunea şi culoarea potrivită şi vei avea parte de platingul dorit.

Nu uita de asemenea nici de vasele de gătit pentru cuptor, de tacâmuri, obiecte de depozitat şi suporturi, suporturile pentru condimente.

Aşadar, rezultatul operei de artă din farfurie ţine şi ustensilele pe care le alegi atunci când găteşti. KitchenShop vine cu o gamă complexă de produse alese cu atenţie din dragoste pentru gastronomie.

Descoperă-le şi creează reţete care sunt “curcubeu pe cerul gurii”.

Date de contact:

office@kitchenshop.ro