Seminţele de chia, secretul abdomenului perfect

Budinca de post, cu seminte de chia jpeg

Să te menţii sănătos, frumos şi plin de energie nu este imposibil, ai nevoie doar de alimentele potrivite la timpul potrivit. Spune adio senzaţiei de balonare şi colăceilor din jurul taliei, adoptând un stil de viaţă sănătos!

Oricine îşi doreşte o siluetă de invidiat trebuie să aibă  grijă în primul rând la ce pune în farfurie. Cea mai mare greşeală pe care o poţi face este să te înfometezi.

Extremele nu sunt indicate în nicio situaţie şi cu atât mai mult atunci când vine vorba despre sănătatea ta.

Este suficient un singur obicei să adopţi în alimentaţia ta şi vei observa cum foarte multe probleme parcă se vor evapora ca prin magie. Şi aici ne referim, bineînţeles, la seminţele de chia.

Susţin buna digestie

Datorită cantităţii mari de nutrimenţi, seminţele de chia îţi oferă o serie de beneficii extrem de sănătoase, acestea se vor resimţi cu precădere asupra digestiei care va cunoaşte o îmbunătăţire considerabilă.

Sunt un aliat ideal pentru a combate problema surplusului de kilograme, tocmai pentru că au o cantitate foarte mare de fibre.

Cu cât ai un aport mai mare de fibre cu atât mai sănătos vei fi, deoarece acestea îmbunătăţesc digestia şi accelerează metabolismul, astfel că zonele afectate de apariţia ţesutului adipos nu va mai fi o problemă pentru tine.

Oferă rapid senzaţia de saţietate, au o cantitate semnificativă de acizi graşi de tipul Omega-3 şi te eliberează de stres, anxietate.

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro