Sexy şi în bucătărie şi pe ecran: Livia Taloi

livia taloi jpeg

Actriţă trăsnită şi... gurmandă! Adică Livia Taloi, frumoasa interpretă a rolului Ema, din cel mai longeviv serial de televiziune: „Trăsniţii“, de la Prima TV.

La început, a fost un... tort „Maria, fără lipsă de modestie, să ştii că nu prea dau greş în bucătărie“, începe Livia. Ca orice femeie de succes, este foarte ocupată! Cu toate acestea, şi-a rupt din timpul ei drămuit ca să facem acest articol la rubrica „Reţetă de vedetă“. Este o fată foarte frumoasă, mereu cu zâmbetul pe buze şi cu o siluetă de invidiat. „Eee, nu e chiar de invidiat! Atât timp cât fac sport şi mănânc ce şi cât trebuie, mă menţin, dar când scap în frigider, la revedere siluetă! Recunosc, nu sunt constantă.“ Livia îmi spune râzând că e o gurmandă şi că prietenia ei cu bucătăria a început încă de foarte mică! Pe la 7-8 ani, a vrut să le facă părinţilor o surpriză... dulce!

„Debutul într-ale deserturilor însă a fost tare drăguţ. Am hotărât să fac un tort pentru ai mei, dar am comprimat nişte etape. În blatul de tort am pus şi umplutura, adică fructele şi frişca şi l-am băgat la cuptor. Arăta destul de rău, dar mirosea bine şi avea şi gust. Mă rog, un fel de gust“, îmi povesteşte Livia amuzată.

Aflu de la ea că, în preferinţele ei, pe primul loc este bucătăria românească, apoi vine cea italiană: „Cu spaghetele ei... adaptate de mine. Busuioc şi parmezan să fie, pentru că restul sunt detalii. În ultima perioadă, am mâncat mai sănătos amândoi, eu şi soţul meu, fără vreo reţetă complicată. Dacă avem fructe, legume, brânzeturi şi nişte peştişori e suficient pentru noi. Soţul meu mănâncă orice îi gătesc. Curios e că după atâţia ani încă reuşesc să îl surprind... sau i-o fi lui foame??? Nu mi-e clar! Să ştii că l-am cucerit cu o varză călită cu ciolan. Şi de atunci experimentez pe el diverse reţete, multe inventate sau adaptate.“

Proiecte

De 12 ani, Livia interpretează rolul brunetei sexy, Ema, din serialul „Trăsniţii“, de la Prima TV. „Colegii mei au devenit familia mea, trăsnită rău, dar a mea. Cu bune, cu grele (nu rele), am ajuns până aici împreună. Multă muncă, perseverenţă şi bucurie. Asta e reţeta! Nu mă aşteptam să rămân atât de mult timp în proiectul ăsta“, continuă Livia. Sunt curioasă şi o întreb pe interlocutoarea mea dacă şi-ar dori să joace şi pe scena unui teatru?

„La teatru încă sunt spectator. Filmările la «Trăsniţii» mă ţin ocupată tot timpul, iar teatrul presupune mult timp pentru repetiţii. Abia îmi rămâne vreme să trec pe acasă să mai dorm şi să am grijă de cei ai casei: soţul Dan, motanul Misha şi cei trei căţei: Aria, Chaplin şi Negru.

Singurul proiect în desfăşurare de câţiva ani şi cu finalizare anul viitor, probabil, este cel al casei visurilor mele, un colţişor de rai în care sperăm să creştem doi sau trei copii. Maria, să ştii că e de bun-simţ, nu-mi fac palat. M-am specializat în construit, tencuit, izolaţii, hidroizolaţii etc. Sigur am fost bărbat într-o viaţă anterioară şi am lucrat în construcţii. Mă pricep! Ce fac în timpul liber? Ca orice om normal: stau la cozi, plătesc facturi, fac piaţa, curat, mă uit la un film, citesc ceva, mă plimb cu soţul. Vreau să-ţi spun că luna asta am luat tot mirosul teilor din sectoarele 3 şi 4. Şi ştii la ce mai visez? Îmi doresc ca oamenii să devină mai buni, mai civilizaţi şi mai informaţi. Să arate mai multă compasiune, înţelegere şi respect faţă de semeni, faţă de natură, faţă de fiinţele necuvântătoare, care depind de noi“, încheie frumoasa mea interlocutoare.

text: Maria Belu

foto: arhiva personalaRecente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg