Sfecla roşie curăţă ficatul după mesele copioase

Riscurile de a mânca în exces şi de a suprasolicita ficatul pot fi combătute prin câteva reguli de dietă şi alegerea alimentelor potrivite.
Salata de sfeclă roşie este garnitura perfectă pentru fripturi, însă aceasta aduce şi numeroase beneficii sănătăţii noastre. Specialiştii au demonstrat că pigmentul roşu din sfeclă ajută organismul în lupta împotriva cancerului.
Aceştia au descoperit că sucul de sfeclă scade colesterolul, ceea ce duce la reducerea riscului de apariţie a bolilor de inimă.
Sucul de sfeclă roşie are foarte multe vitamine, îmbunătăţeşte metabolismul, combate anemia şi are efect de detoxifiere a ficatului, ajutându-l să distrugă grăsimile depozitate.
Salate de fructe sau de legume
Încercaţi să consumaţi cât mai multe alimente crude, legume, fructe, evitaţi zahărul rafinat, produsele de patiserie, conservele sau alimentele cu aditivi.
Peşte, în locul altor tipuri de carne
Vă puteţi bucura de o porţie de peşte cu garnitură de orez şi broccoli, apoi la micul dejun de un iaurt natural.
Află alte moduri în care-ţi poţi curăţa ficatul după mesele copioase pe clickpofatbuna.ro.
Află alte moduri în care-ţi poţi curăţa ficatul după mesele copioase pe clickpofatbuna.ro.