Shake-urile verzi te ajută să slăbeşti

Suc jpeg

Indiferent de vremea de afară, o gustare sănătoasă, savuroasă şi plină de energie este binevenită. Shake-urile verzi sunt un aliat extraordinar în curele de slăbire, îţi menţin tinereţea cât mai mult timp şi-ţi oferă aportul necesar de vitamine şi minerale.

În cazul în care le prepari în proporţie de 60% din legume verzi şi de 40% din fructe, atunci ai obţinut metoda cea mai bună de procurare a porţiei zilnice de sănătate.

Avantajele consumului de smoothie verde

Ţine cont de faptul că smoothie-urile şi shake-urile verzi sunt nişte băuturi complete care, spre deosebire de sucuri, îşi păstrează conţinutul de fibre.

Pentru un shake verde delicios, secretul constă în menţierea proporţiilor egale atât de fructe cât şi legume. Fructele dau aroma şi gustul în timp ce verdeţurile menţin dulceaţa .

Vitaminele şi mineralele, asimilate astfel şi utilizate de către corp, îi vor oferi acestuia beneficii maxime într-un timp foarte scurt.

Un alt avantaj al smoothie-ului verde este acelă că ajută corpul să se restaureze la o stare sănătoasă de alcalinitate.

Totodată, va cotribui la reducerea poftei de junkfood, zahăr şi mâncăruri procesate, favorizând  astfel pierderea în greutate.

Vezi care sunt cele mai bune shakeuri verzi pe clicksanatate.ro.

Vezi care sunt cele mai bune shakeuri verzi pe clicksanatate.ro.