Slăbeşte eficient cu dieta franţuzească

dieta jpeg

Uită de dietele care au o mulţime de restricţii şi reguli care par imposibil de urmat. Dieta franceză îţi permite să te bucuri de gustul mâncării şi să te menţii în continuare suplă.

Porţia la control

Dieta franceză are la bază un principiu simplu: porţii mici şi dese de mâncare. Atenţie însă ca alimentele să fie de calitate pentru a te bucura de toate elementele nutritive pe care le conţin.

Mănâncă încet

Chiar dacă trăim în vremuri în care totul se desfăşoară într-un ritm alert, cu care ţinem greu pasul, îţi poţi face un obicei din a acorda timpul necesar mâncatului. Dacă vei mânca în tihnă, te vei simţi mai bine, iar creierul tău va primi informaţia că stomacul este plin, ceea ce înseamnă că te vei opri din mâncat la timp, nu atunci când ai ajuns la saturaţie.

Alege preparate sănătoase

Este mult mai uşor să îţi menţii silueta mâncând alimente cât mai puţin procesate. La micul dejun sunt recomandate cerealele, iaurturile, fructele, la prânz poţi mânca salate de legume, carne şi brânză, iar seara ceva uşor, precum o salată de fructe proaspete, un peşte slab sau un iaurt. Dacă vei dori să guşti ceva dulce, alege întotdeauna ciocolata neagră.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro