Smoothie detoxifiant de lămâie şi papaia

papaya jpeg

Datorită proprietăţilor de detoxifiere, fibrelor şi vitaminei C pe care le conţin, lămâia şi papaia sunt perfecte atunci când vrei să elimini toxinele din organism. În plus, oferi corpului substanţele nutritive de care are nevoie pentru a funcţiona. Principalul dezavantaj care devine tot mai grav în fiecare zi, este faptul că o mare parte din populaţia globului nu reuşeşte să se alimenteze în mod corespunzător, iar cei care suferă de efectele unei dietei sărace, ajung să dezvolte mai multe afecţiuni.

Stomacul şi alte organe importante ale corpului sunt afectate de un deficit de elemente nutritive, precum şi de acumularea de toxine. Pentru a menţine organele sănătoase este vital să avem un stil de viaţă sănătos şi să existe o detoxifiere pentru a preveni apariţia unor tulburări mai grave.

Iată cum să detoxifici stomacul:

Atunci când mănânci prea mult la o masă, este normal să experimentezi simptome de indigestie, cum sunt inflamaţia şi gazele. Acestea le putem calma, dar mai important este să găsim problema de la bază, prin o mai bună digestie şi prevenirea acumulării de toxine în intestine.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

continuarea pe clickpentrufemei.ro