Ştii care sunt beneficiile apei cu ananas?

ananas jpeg

Unul dintre cele mai populare fructe, ananasul, este şi o sursă excelentă de vitamina C şi bromelină care n-ar trebui să-ţi lipsească din alimentaţie în această perioadă.

Dacă până nu de mult se vorbea despre cât de sănătoasă este apa cu lămâie sau cu castravete,  să ştii că nici apa cu ananas nu ar trebui ocolită.

Ananasul poţi să îl consumi aşa simplu ca şi fruct, în smoothie-uri, sucuri, în salată de fructe, însă trebuie să eviţi cu orice preţ să consumi anansul de la conservă deoarece în felul acesta vei ingera o cantitate mult mai mare de zaharuri şi conservanţi.

Trebuie precizat că principala sa substanţă activă este bromelina, aceasta având rolul de a reduce inflamaţia prezentă în organism şi care poate fi asociată cu anumite afecţiuni printre care şi cancerul.

Aliatul siluetei tale

Ananasul se bucură de un efect diuretic bun care ajută la eliminarea surplusului de apă din organism, în felul acesta accelerând metabolismul şi eliminând toxinele. Consumul periodic de ananas te va ajuta să te menţii în formă şi efectele sale se vor vedea şi în aspectul tenului.

Potrivit site-ului organichealthcorner.com, dacă alegi să consumi apa cu ananas vei ţine la distanţă paraziţii intestinali, iar pentru asta trebuie să o consumi cel puţin 3 zile la rând.

Cantitatea de potasiu ce se regăseşte în ananas este benefică pentru a realiza un echilibru electrolitic în organism, astfel încât să reducă senzaţia de oboseală şi să îţi furnizeze o doză bună de energie

Află mai mult pe clicksanatate.ro

Află mai mult pe clicksanatate.ro