Sucurile naturale care scad colesterolul rău

Nivelul ridicat de colesterol rău creşte riscul de dezvoltare a afecţiunilor cardiovasculare. Însă, el poate fi ţinut sub control dacă este schimbat stilului de viaţă şi este acordată mai multă atenţie alimentaţiei. În mod similar, pentru scăderea colesterolului foarte bune sunt sucurile naturale.
Sucul de portocale
Sucul de portocale este eficient în scăderea nivelului de colesterol rău, îmbunătăţind sănătatea cardiovasculară. Prin consumul zilnic a unui pahar de suc de portocale proaspăt stors, riscul de atac de cord poate fi redus cu 25%.
Sucul de morcovi
Morcovul este considerat regele legumelor. Datorită proprietăţilor şi substanţelor nutritive pe care le conţine, sucul de morcovi are capacitatea de a scade excesul de grăsimi din sânge şi, implicit, colesterolul, dar şi să îmbunătăţească funcţiile fierei. Vitaminele şi mineralele din această legumă sunt extrem de benefice pentru întărirea oaselor şi dinţilor.