Supa care te ajută să ţii răceala la distanţă

supa crema de linte rosie jpeg

Vremea urâtă cere o mâncare şi un ceai cald. În plus, în acest fel îi vei da organismului tău o veritabilă porţie de substanţe nutritive benefici dacă ştii cum să combini corect alimentele.

În această perioadă este necesar să acorzi o atenţie deosebită alimentaţiei, organismul fiind expus mult mai uşor bolilor sezoniere.

Variaţiile de temperatură sunt un pericol pentru organismul tău, acum imunitatea fiind un pic mai scăzută.

Alege să consumi o combinaţie de alimente ce pot înlocui cu brio gama de antibiotice din farmacie.

Ce are aşa special această supă? Plecând de la culoarea intensă oferită de turmenic, până la gustul fin şi gama variată de antioxidanţi ce o conţine.

Ia-ţi porţia de sănătate din legume

Am putea spune că această supă este perfectă pentru sezonul rece, mai ales dacă alegi să o consumi caldă.

Pentru a o prepara ai nevoie de 1 ceaşcă de linte bine spălată în prealabil, 4-5 cartofi de mărime medie tăiaţi cubuleţe, 2 linguri de pulbere de turmenic sau ras proapăt, 2 linguriţe de gimbir ras proaspăt sau pulbere, 3-4 căţei de usturoi tocaţi fin, 100 mililitri de lapte de cocos, 1 mână de coriandru proaspăt tocat cât de mărunt posibil, 1 linguriţă de sare şi piper în funcţie de gust.

Coriandrul este unul dintre condimentele folosite cu precădere în bucătăriile chineză, mexicană şi indiană, fiind considerat un adevărat remediu naturist pentru probleme precum insomnie, anxietate, digestie deficitară. Este văzut ca un foarte bun diuretic, motiv pentru care o dată ce începi să îl consumi frecvent vei scăpa de problema retenţiei de apă.

În plus, sucul de coriandru este un excelent tratament pentru tratarea acneei, şi reprezintă o sursă bună de calciu, magneziu, fosfor, vitaminele K şi C, cât şi provitamina A.

Află reţeta supei pe clicksanatate.ro

Află reţeta supei pe clicksanatate.ro