Supă cremă de usturoi: secretul preparării celei mai gustoase „ciorbe de burtă fără burtă”

supa crema pastarnac jpeg

O supă cremă delicioasă şi sănătoasă, numită adesea şi „ciorba de burtă fără burtă” pentru că are un gust asemănător cu săţiosul preparat amintit, este cea făcută din usturoi. Numai că rezultatul este în acest caz mult mai fin şi nici nu cade greu la stomac.

Ingrediente pentru patru porţii:

1 ceapă medie 2 linguri de unt 12 căţei de usturoi 2 linguri de făină 0,75 l supă 250 g smântână groasă 4 baghete feliate sare piper macinat proaspat un praf de nucşoară proaspată 1 lingură suc de lămâie 2 linguri caşcaval Emmentaller proaspat ras 1 lingură de oregano sau pătrunjel tocat

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg