Superalimentele anului 2016: uleiul de avocado şi algele înlocuiesc anul acesta uleiul de cocos şi varza kale

avocado jpeg

În fiecare an apar tot felul de tendinţe în domeniul nutriţiei. În 2016, alimentele-vedetă par mai ciudate ca niciodată, notează dailymail.co.uk. În timp ce în 2015 au fost în vogă uleiul de cocos, avocado, varza kale, siropul de agave, anul acesta îşi fac intrarea în bucătării ingrediente din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii: fasole neagră din America Latină, seminţe de teff din Etiopia, rădăcină de maca din Peru...

„În 2015, mâncarea sănătoasă a atins un nou nivel, iar anul acesta previziunile noastre arată că acest trend va fi în plină ascensiune“, a declarat Darren Beale, reprezentant musclefood.com, pentru Daily Mail. Cotidianul britanic publică o listă cu superalimentele anului 2016.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro