Tort cu ananas şi cocos, unul din cele mai apreciate deserturi de pe blogul lui Adrian Hădean

646x404 jpeg

Iubitorii de cocos se pot răsfăţa cu un nou desert pe gustul lor. Chef Adrian Hădean arată pe blogul lui tortul cu ananas şi nucă de cocos, unul din cele mai apreciate deserturi propuse de un colaborator al acestuia.

Umplut cu cremă de ananas, cocos şi bucăţi de ananas, unul din cele mai apreciate torturile de pe blogul lui Adrian Hădean are un blat pufos, cremă fină şi o aromă delicată de cocos.

Adrian Hădean

Ingrediente:

Blaturi 140 grame făină, 1 linguriţă praf de copt, ½ linguriţă bicarbonat de sodiu, ¼ linguriţă sare, 1 ou, 120 grame zahăr, 100 mililitri lapte, 100 mililitri lapte bătut, 85 mililitri ulei vegetal. Crema pentru umplutură 3 gălbenuşuri, 80 grame zahăr, 100 mililitri suc de ananas dintr-o conservă, 300 mililitri lapte, 4 linguri făină, 100 grame fulgi de cocos.

3 albuşuri, 110 grame zahăr, 190 grame unt

Află cum se prepară tortul cu ananas şi fulgi de nucă de cocos pe adevarul.ro.

Află cum se prepară tortul cu ananas şi fulgi de nucă de cocos pe adevarul.ro.

FOTO Lia Ştefan